Varukorg 0

Sekretesspolicy

sekretesspolicy

Denna integritetspolicy förklarar i allmänna ordalag hur vi skyddar sekretessen för din personliga information. Det kommer att gälla för all personlig information du lämnar när du registrerar dig hos oss.
Vilken information samlar vi in?

De typer av personlig information vi samlar in från dig kommer att bero på omständigheterna i insamlingen och vilken typ av tjänst som du begär. Till exempel, när du vill köpa en produkt från denna webbplats kan vi samla in information såsom ditt namn, e-postadress, leveransadress, faktureringsadress och annan information som är relevant för ditt köp.
Eftersom vi är skyldiga enligt lag att erhålla samtycke till insamling av "känsliga uppgifter", kommer vi att anta att du har samtyckt till insamling av alla uppgifter som lämnas till oss för användning i enlighet med denna policy såvida du berätta vad annars.
Hur vi samlar in information
Vi kan samla in personlig information om dig när du besöker vår hemsida, när du handskas med oss ​​via vår hemsida, eller när du har kontakt med oss ​​personligen. Vi samlar inte in någon personlig information utan ditt medgivande. Vi anser att ditt samtycke ges när du fylla i fälten som är nödvändiga för att underlätta en transaktion genom denna webbplats.
Hur vi använder din personliga information
oftast samla in din personliga information för följande ändamål:
1. För att underlätta din tillgång till vår webbplats, produkter och tjänster
2. Att leverera produkter som du har beställt från oss
3. För att ge dig information om våra produkter och tjänster
4. Att begära din åsikt om våra produkter, tjänster, marknadsföring och hemsida.
Utlämnande av personuppgifter till tredje
Vi kan lämna ut dina personuppgifter till tredje part för ändamålet för vilka uppgifterna samlades in eller för liknande ändamål, till exempel slutföra en transaktion på din räkning eller förse dig med en produkt du köpt. Vi anlitar tredje part för att utföra tjänster för oss som innebär hantering av personlig information som vi har entreprenören. Till exempel, för närvarande med utomstående entreprenörer till:
1. Leverera produkter som köps från denna webbplats
2. Ge elektronisk överföring, kreditkort bearbetning och tillhörande tjänster konto

Säkerheten för din personliga information

Vi utföras säkert din personliga information och vi kommer inte att handla, hyra ut eller sälja. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att hålla säkra all information som vi har om dig. Personlig information kan lagras både elektroniskt på vårt datasystem. Brandväggar, lösenord, anti-virus program och e-postfilter för att skydda alla våra elektroniska uppgifter.
Lösa ditt problem

Om du har några frågor om hur ditt personuppgifter samlas in eller används, får du gärna kontakta oss. Vi kommer att svara på din fråga eller klagomål så snart som möjligt.

tillbaka