Varukorg 0

Frakt & Retur

Into sändnings
 
 Efter att ha fått ordern, kommer vi att börja behandling som tar i genomsnitt 1-2 dagar. Produkten kommer att skickas ut, och ett tracking nummer kommer att vara e-post till dig efter din sändning beställa. Sändning tar 5-10business dagar. Frakten sker via EMS, så att du kan njuta av gratis frakt.
 
 Vi kan för närvarande erbjuda fri frakt internationellt.
 
 Men bortsett från vissa länder, EMS inte accepteras, kommer du att betala transportkostnaderna för oss, som Nederländerna, Slovenien, Cypern, Polen, etc.
 
 Återgå & Exchange
 
 
 Returer och byten paket hänvisar www.techpilots.se måste sändas inom 7 dagar från det att ansökan har godkänts.
 
 Retur: Köparen betalar för frakten tillbaka till www.techpilots.se i sitt ursprungliga skick och förpackningar. Efter inspektionen kommer vi att kreditera ditt konto för det belopp som köparen betalat för skorna mindre standard avgift för porto och emballage. För alla gratis frakt objekt, ($ 30 för första ett objekt och $ 8 för varje extra objekt returneras) en $ 30 avgift för frakt och hantering kommer att behållas för att täcka fraktkostnaderna.
 
 * På grund av fluktuationer i den internationella växelkursen kommer internationella kunder får bidrag till den kurs vid tidpunkten för återbetalning. www.techpilots.se får betalt i dollar vid tiden för köpet och återbetala i USD vid tidpunkten för återbetalning. Alla konverteringar görs av X RATE
 
 Börsen: Köparen är ansvariga för sändande objektet tillbaka till www.techpilots.se . $ 30 kommer att användas skicka utbytta objektet tillbaka till köparen. Returer och byten tillbaka till www.techpilots.se måste postas märkas inom 7 dagar din ansökan har godkänts.
 
 * Retur eller byte:
 * Namn:
 * Adress:
 * E-post:
 * Produkt-ID:
 * Mått:
 * Beställningsnummer:

 
tillbaka